Adrian Țuțuianu, despre COS Târgoviște: gestul sindicaliștilor de mâine este unul al disperării, dar va rămâne fără rezultat

Adrian Țuțuianu, despre COS Târgoviște: gestul sindicaliștilor de mâine este unul al disperării, dar va rămâne fără rezultat

Dacă nu va fi achiziționat de un privat, putem “pune cruce” Combinatului de Oțeluri Speciale din Târgoviște. Aceasta este opinia fostului senator și președinte PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Invitat în emisiunea Riposta pe Net, actualul președinte al PRO România a declarat că statul nu a prevăzut bani pentru achiziționarea COS Târgoviște.

“Ce fac mâine sindicaliștii este un gest disperat, care însă nu va putea salva situația (…) Singura soluție este înființarea, în zona combinatului, a unui parc industrial, printr-o asociere între Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița (…) altfel vom rămâne acolo cu o imensă zonă insalubră.”

Țuțuianu a criticat din nou parlamentarii dâmbovițeni pentru lipsa de reacție vizavi de acest subiect, subliniind că Partidul Social Democrat ar avea suficientă forță pentru a lupta pentru oameni, pentry a ieși în stradă.

“Declarațiile unui purtător de cuvânt, consilier local, nu au nicio valoare (…) eu, lider de partid neparlamentar, mâine,la ora 11.00, dacă mă primesc cei de la COS, voi fi în fața ministerului alături de dumnealor, în semn de solidaritate”, a mai anunțat Adrian Tuțuianu.

AUTOR: F. S.