Seminar despre relațiile de muncă, în martie, la Târgoviște

Seminar despre relațiile de muncă, în martie, la Târgoviște

Într-o perioadă, în care piața muncii a fost puternic afectată de criza COVID-19, trei dintre instituțiile dâmbovițene cu responsabilități în domeniul relațiilor de muncă își dau mâna, pentru organizarea unui seminar inedit la Târgoviște. Acțiunea de informare “Relațiile de muncă Angajat/Angajator” va avea loc joi, 11 martie 2021, de la ora 15.00 și va aborda subiecte ca telemunca, încheierea, executarea sau încetarea contractului individual de muncă, sau registrul de evidență al salariaților – REVISAL.

Participarea este gratuită în limita a 100 de participanți și pentru o bună desfășurare a evenimentului, persoanele interesate sunt rugate să transmită setul de întrebări din tematica propusă până la data de 04 martie 2021.

Organizatorii evenimentului sunt Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița și CECCAR – Filiala Dâmbovița.

“De mai bine de 10 ani , ITM a devenit un partener onest pentru un antreprenor onest. A devenit așa cum era firesc, o instituție a statului care te îndrumă, te avertizează și te amendează numai atunci când activitatea ta se îndepărtează de lege.

Munca la negru sau la gri, lipsa investițiilor minimale în asigurarea protecției și siguranței muncii, ore suplimentare neplătite, concedii medicale luate cu o foarte mare “ușurință”, sunt numai câteva practici neloiale în zona de business.
Ele există și pentru antreprenorii onești înseamnă o uriașă concurență neloială.

Pentru aceștia din urmă, pentru cei care-și organizează activitatea economică fără frica inspectorilor ITM, organizăm un Seminar de informare cu privire la principalele aspecte privind Relațiile de muncă Angajat/Angajator.

Vă invit să vă înregistrați pe info@cciadb.ro pentru că numărul de participanți este limitat” anunță Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Dâmbovița, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F. S.