DN 71 blocat de protestatarii care cer salvarea COS Târgoviște și continuarea lucrărilor de modernizare si extindere a DN 71

DN 71 blocat de protestatarii care cer salvarea COS Târgoviște și continuarea lucrărilor de modernizare si extindere a DN 71

După o săptămână în care DN 71 a făcut noi victime omenești, iar sindicaliștii de la COS Târgoviște și-au strigat pe toate căile nemulțumirile, cerând în zadar salvarea societății, inclusiv în fața Ministerului Economiei, un protest spontan a fost organizat, în această după-amiază la ieșirea din Târgoviște, în zona primăriei Ulmi.

Traficul a fost blocat preț de câteva minute, timp în care sindicaliștii de la COS, alături de membri PNL Târgoviște au cerut ca guvernanții să-și aplece atenția către cele două proiecte de o importanță vitală pentru județul Dâmbovița.

Protestatarii au spus că nu se vor opri aici cu acțiunile de protest și au solicitat ca toți politicienii, indiferent de orientarea politică, să-și unească forțele și să sprijine aceste demersuri.

“Noi vrem să tragem un semnal de alarmă! Nu vorbesc în calitate de om politic, ci de târgoviștean și ar trebui ca toți târgoviștenii să se alăture demersului nostru”, a declarat președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu.

AUTOR: F. S.