Temeri la Chindia Târgoviște înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Emil Săndoi: “Ne așteaptă un meci dificil cu una dintre cele mai puternice echipe din campionat”

Temeri la Chindia Târgoviște înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Emil Săndoi: “Ne așteaptă un meci dificil cu una dintre cele mai puternice echipe din campionat”

Chindia Târgoviște se pregătește pentru un nou meci tare în Liga 1. Sâmbătă seara, de la ora 20.00, pe arena “Municipal” din Buzău, dâmbovițenii întâlnesc Universitatea Craiova, într-un joc ce va conta pentru etapa a 25-a.

Conducerea tehnică a Chindiei se teme de duelul cu oltenii. Antrenorul Emil Săndoi consideră că partidele cu oltenii vor de totul sau nimic.

“Ne așteaptă un meci dificil cu una dintre cele mai puternice echipe din campionat. De fapt, ne așteptă o “dublă” cu Craiova, fiindcă la o distanță de trei zile urmează și meciul din campionat.

Este un program încărcat, avem trei meciuri în șase zile, toate importante. Avem tot lotul la dispoziție, cu amendamentul că unii dintre jucători nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică, pentru că au avut program individualizat. Mă refer aici la Neicuțescu și Cherchez, care probabil nu vor intra în calcul pentru aceste meciuri. Corbu a revenit după operație, dar mai devreme de trei săptămâni nu cred că va putea fi integrat în programul nostru.

Este primul meci la Buzău, mă bucur că rămânem într-un singur loc și nu ne mai mutăm dintr-o parte în alta. Oricum, peste tot unde am jucat condițiile au fost bune. Sperăm să fie cu mai mult noroc acum, dar și să nu se mai facă greșeli împotriva noastră. Trebuie să acumulăm puncte, orice zestre de puncte înainte de play-out este importantă”, a precizat antrenorul Emil Săndoi, înaintea primului duel cu Craiova, pentru pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

În meciul tur, Chindia a trecut de Craiova cu 1-0, grație reușitei semnate de Daniel Popa, în prima repriză, dintr-un penalty. După 24 de etape, Chindia se află pe locul 9, cu 29 de puncte, iar Craiova pe 3, cu 47 de puncte.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

M.I.