You are currently viewing Vicepreședinte PSD Dâmbovița: ministrul agriculturii este adversarul agricultorilor din România

Vicepreședinte PSD Dâmbovița: ministrul agriculturii este adversarul agricultorilor din România

Critică dură a vicepreședintelui PSD Dâmbovița, Mihai Istrate, la adresa ministrului agriculturii. Potrivit consilierului județean dâmbovițean ministrul Adrian Oros nu doar ca nu sprijina agricultura dar este chiar dusmanul acesteia.

De peste un an si jumătate, România are cel mai slab si mai neperformant ministru al agriculturii, de la Revoluție încoace. Avem un ministru pe care nu-l interesează țăranii, fermierii, agricultorii în general (…) este dușmanul lor„, este de părere Istrate.

Social democratul enumeră, printre măsurile de care ministrul nu s-a ocupat, intârzierea acordării despagubirilor pentru culturile afectate de seceta de anul trecut, neacordarea ajutoarelor tranzitorii și a reducerii accizelor la motorină, răspunzând intrebărilor vizavi de aceste probleme cu replici de genul „ce vreți, fraților, să v-aduc eu bani de acasă, ca să plătesc despăgubiri?”

Probabil singurul scop pe care il are dumnealui este să fie ministru, nu vrea să se certe nici cu șefii de partid, nici cu șefii de coaliție; îi priește funcția de ministru„, a mai completat Istrate.

AUTOR: F. S