Dragoș Popescu, Senator Dâmbovița: în această perioadă complicată, a oferi suport ține de firesc

Dragoș Popescu, Senator Dâmbovița: în această perioadă complicată, a oferi suport ține de firesc

Persoanele care simt nevoia de consiliere, în perioada pandemiei, au posibilitatea de a beneficia de aceste servicii în mod gratuit. Potrivit senatorului USR PLUS de Dâmbovița, Dragoș Popescu, 40 de psihoterapeuți s-au oferit voluntari în acest proiect.

“În această perioadă complicată, a oferi suport ține de firesc. Ministerul Sănătății a lansat astfel o linie telefonică de sprijin psihologic pentru orice persoană care se simte afectată de presiunea cauzată de pandemia de COVID-19.

Începând cu ora 12.00 și până la ora 20.00, de luni până sâmbătă, orice persoană care are nevoie de suport emoțional va putea apela linia telefonică cu tarif normal, 021 9081, pentru a beneficia de servicii gratuite de sprijin psihologic.

Peste 40 de psihoterapeuți voluntari vor fi disponibili, proiectul urmând a fi coordonat de către Ministerul Sănătăţii, în parteneriat cu Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale (APCCR), Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca (prin Clinica Universitară de Psihologie PsyTech) și Vodafone România”, a scris senatorul pe pagina sa de Facebook

AUTOR: F. S.