Transparența USR Plus începe cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmbovița

Transparența USR Plus începe cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmbovița

După ce și-au împărțit toate funcțiile publice care le-au picat în mână, de la prefecți și subprefecți, președinte al senatului și șefi pe la diverse “comitete și comiții”, cei de la USR Plus și-au amintit că au promis o altfel de administrație, facută pe principii ale competenței. Astfel, deputatul de Dâmbovița Daniel Blaga anunță scoaterea la concurs a postului de președinte a Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița.

Pesemne că toți membri de partid au primit deja funcții prin instituții și nu mai au pe cine numi pe post, ori nu s-or fi înțeles cu colegii de guvernare pe impărțirea acestui ciolan. Cert este că domnul Blaga ne asigură de corectitudinea și transparența procesului de selecție, care urmărește găsirea celui mai bun manager, așa că nu putem decât să sperăm că în curând CJAS Dâmbovița va deveni un exemplu de promptitudine și profesionalism în rezolvarea problemelor medicale din județ.

“Unul dintre obiectivele USR PLUS a fost acela de a garanta concursuri „pe bune” în administrație, astfel încât profesionalismul și competențele reale să înlocuiască „prieteniile” sau interesele ascunse, de partid și nu numai.

Mă bucur astfel să anunț faptul că postul de președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița tocmai a fost scos la concurs. O competiție reală, veritabilă, care își propune să găsească un profesionist real care să-și asume responsabilitatea de a moderniza cu adevărat această instituție.

Le recomand tuturor profesioniștilor dâmbovițeni, fie din domeniul sănătății, fie din cel al management-ului (dar nu numai) să aplice cu încredere și să sprijine ceea ce ar trebui să însemne o selecție profesionistă, onestă, transparentă.

PS:
Informațiile complete referitoare la modul de organizare a concursului, criteriile de selecție a candidaților și bibliografia de concurs sunt publicate pe site-ul CNAS, la adresa: http://www.cnas.ro/page/posturi-vacante-i-concursuri.html”, a scris deputatul USR Plus pe pagina sa de Facebook.

AUTOR: F.S.