Volei feminin. CSM Târgoviște începe marile bătălii pentru titlul de campioană a României

Volei feminin. CSM Târgoviște începe marile bătălii pentru titlul de campioană a României

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște începe la sfârșitul acestei săptămâni bătăliile pentru titlu de campioană a României. După ce a terminat în forță sezonul regular al Diviziei A1, formația dâmbovițeană urmează să mai susțină alte șase finale pentru trofeul mult râvnit.

În acest sezon, pentru titlul național, vor duce o luptă la baionetă CSM Târgoviște (ocupanta primului loc în campionat) și CSM Volei Alba Blaj (ocupanta poziției secunde și campioana en-titre a țării).

Până la aflarea campioanei naționale, mai sunt de disputat două turnee extrem de puternice, ce vor avea loc la Blaj (9-11 aprilie) și Târgoviște (16-18 aprilie). Echipele care se vor înfrunta în cadrul acestor turnee sunt CSM Târgoviște, CSM Volei Alba Blaj, Dinamo București și CS Medgidia, ocupantele primelor patru locuri din clasament.

La sfârșitul acestei săptămâni, CSM Târgoviște va intra în focurile primului turneu. În sala “Timotei Cipariu” din Blaj, dâmbovițencele vor întâlni, pe rând, pe CS Medgidia (vineri, ora 17.30), CSM Volei Alba Blaj (sâmbătă, ora 14.00) și Dinamo (duminică, ora 14.00).

M.I.