Marcel Ciolacu anunță o moțiune simplă împotriva ministrului Raluca Turcan: “Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!”

Marcel Ciolacu anunță o moțiune simplă împotriva ministrului Raluca Turcan: “Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!”

Lungul șir al moțiunilor PSD, împotriva miniștrilor coaliției la Guvernare, continuă. De această dată, a venit rândul celei care a primit portofoliul Ministerului Muncii, Raluca Turcan, despre care președintele social democraților, Marcel Ciolacu spune că e cazul să plece acasă.

Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus. E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat! Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, aţi votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaş egală cu 75% din salariul cadrului medical respectiv”, spune Marcel Ciolacu.

În acest context, președintele PSD o numește pe Turcan un “ministru catastrofă” care nu stie ce votează, nu știe ce vorbește și nu înțelege nimic.

În loc să vă faceţi de râs prin conferinţe, mai bine aţi aplica legea deja votată şi promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu aţi aplicat această lege. Un ministru catastrofă! Asta sunteţi! Nu ştiţi nici ce votaţi. Nu ştiţi nici ce vorbiţi. Nu înţelegeţi nimic. Nu vă pricepeţi la nimic. Plecaţi urgent acasă!!! P.S. Şi pentru acest motiv, dar şi pentru multe altele, vom depune moţiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecaţi acasă! Demisă, dacă nu vă daţi seama singură de ce trebuie neapărat să plecaţi”, conchide Ciolacu.

AUTOR: F. S.