Președintele PNL Braniștea, Mihai Vișinescu, vrea să-și asume conducerea comunei

Președintele PNL Braniștea, Mihai Vișinescu, vrea să-și asume conducerea comunei

Președintele PNL Braniștea, Mihai Vișinescu, vrea sa-și asume conducerea comunei care “a fost părăsită pentru a doua oară în fața altarului”, după cum spunea liberalul Teodor Rădoi.

Mă numesc Mihai Vişinescu, am 42 de ani, sunt căsătorit şi sunt un om simplu, care a crescut și a investit în comuna Braniștea. Am studiat “Finanțe – Bănci”, dar şi “Administrație publicã”. Prin respect, credință și muncă susținută am devenit antreprenor și am deschis mai multe centre comerciale pe raza comunei Braniştea.

Nu am ramas indiferent nici la nevoile oamenilor din Braniştea şi am răspuns prezent ori de câte ori a fost nevoie de mine.

Aşa am văzut că această comunitate are
nevoie, in primul rând, de dezvoltare. Mergând printre consăteni, am văzut că oamenilor le lipsesc foarte multe lucruri, care au rămas neschimbate ani la rând. Am identificat probleme care nu au avut rezolvare, sau nu s-a dorit a fi rezolvate din diverse motive.

Îmi doresc din tot sufletul ca această
comună, în care voi rămâne și imi voi dedica tot timpul, să inflorească și să țină pasul cu dezvoltarea accelerată de care dau dovadă și alte comune. Dar nu pot face asta singur.

Aşadar vă aştept alãturi de mine!

Doar împreună putem începe dezvoltarea comunei Braniștea“, scrie Vișinescu, pe pagina sa de Facebook.

AUTOR: F.S.