Emil Săndoi, după victoria cu FC Argeș: “Avem licență pentru Europa, dar obiectivul este salvarea de la retrogradare”

Emil Săndoi, după victoria cu FC Argeș: “Avem licență pentru Europa, dar obiectivul este salvarea de la retrogradare”

Chindia Târgoviște se simte tot mai bine în play-out-ul Ligii 1. Formația dâmbovițeană a ieșit victorioasă, miercuri după-amiază, în duelul cu FC Argeș și a ajuns la al doilea succes consecutiv în noua fază a campionatului.

După cucerirea tuturor punctelor cu piteștenii, roș-albaștrii au urcat din nou în fotoliul de lider al play-out-ului. Chiar dacă târgoviștenii sunt pe primul loc în play-out, conducerea tehnică anunță că obiectivul echipei rămâne în continuare salvarea de la retrogradare.

“Noi, în cele două dispute cu FC Argeș, am avut gol valabil în minutul 92 în tur, ni s-a anulat, iar în retur am fost la un pas de play-off. Văd că toată lumea spune că am ratat play-off-ul, dar nu acesta a fost obiectivul nostru. Dar poate am fi reușit să ajungem acolo dacă se dădea un cartonaș roșu în minutul 10 unui jucător de la FC Argeș, dacă nu se acorda o lovitură de la 11 metri. Există o lege a compensației, azi nu cred că FC Argeș a fost sub noi ca joc, au avut ocazii, dar poate așa e corect. Aioani a fost omul meciului, dar noi am avut ocazii clare, puteam sta mai liniștiți pe final.

Ce credeți că dacă suntem pe primul loc în play-out am scăpat de grijile retrogradării? Deloc, nicio echipă nu este salvată. Ne-ar fi avantaj să rămână punctele din sezonul regulat, era distanța mai mare. Va fi infernal pentru toate echipele. Avem licență pentru Europa, dar obiectivul este salvarea de la retrogradare. Europa este un obiectiv adiacent”, a precizat antrenorul Emil Săndoi la microfonul Digi Sport, la finalul meciului cu FC Argeș.

M.I.