Intervenții de urgență ale pompierilor târgovișteni! Copil blocat într-un automobil!

Intervenții de urgență ale pompierilor târgovișteni! Copil blocat într-un automobil!

Acțiuni de intervenție ale pompierilor de la Detașamentul Targoviște, susținute simultan, în urmă cu puțin timp! Aceștia au fost solicitați în urma producerii unui grav accident rutier în localitatea Geangoești, precum și la o intervenție de urgență pentru deblocarea ușii unui autoturism în municipiul Târgoviște.

În cazul accidentului rutier, din Geangoesti, com. Dragomiresti, un autoturism a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat. Sosiți la locul evenimentului pompierii au găsit o persoana politraumatizata, conștientă și cooperantă, căreia i-au acordat primul ajutor, fiind preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Targoviste.

Cel de al doilea caz a fost mai special, fiind vorba de un copil de trei ani rămas blocat în interiorul unui autoturism. Ușile autoturismului s-au blocat automat în timp ce cheile se aflau în interior, după ce mama copilului l-a așezat pe acesta în scaunul special și a închis portiera. S-a întâmplat pe strada Udriste Nasturel din Targoviste. Pompierii au spart geamul portierei dreapta și au deblocat autoturismul. Din fericire copilul era doar speriat, nefiind necesara asistenta medicala. Totuși copilul a fost evaluat primar de pompieri și era bine.

Din fericire toate situațiile s-au încheiat cu bine, iar oamenii legii recomandăatenția sporită, pentru evitarea situațiilor limită.