Mâine începe maratonul de vaccinare, în centrele Ministerului Apărării

Mâine începe maratonul de vaccinare, în centrele Ministerului Apărării

Continuă acțiunile menite a accelera ritmul vaccinării, în România! Mâine, începe în mai multe centre ale Ministerului Apărării Naţionale maratonul de vaccinare care va fi deschis 24 de ore din 24, în perioada 4-11 mai.

Potrivit MApN, campania se desfăşoară în centrele de vaccinare organizate de către Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Bucureşti şi în unităţile sanitare militare din ţară care sunt şi centre regionale de depozitare a dozelor de vaccin.

Astfel, campania începe mâine dimineată, la ora 8.00, în centrele spitalelor militare din Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara. În oricare dintre acestea, populaţia generală care doreşte să se vaccineze se va prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă, urmând să fie și înregistrate în sistem și programate pentru rapel.

Suplimentar, MApN a operaţionalizat 20 de centre mobile de vaccinare, care acţionează gradual, din 21 aprilie, în sprijinul autorităţilor locale, în localităţi izolate sau greu accesibile.

AUTOR: F.S.