Chindia Târgoviște joacă astăzi cu Gaz Metan Mediaș, în etapa a 6-a a play-out-ului
Mihai Velisar, Iliuta Daniel Popa si Jefferson Yuri De Sousa Matias in meciul de fotbal dintre Chindia Targoviste si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, sambata 17 octombrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Chindia Târgoviște joacă astăzi cu Gaz Metan Mediaș, în etapa a 6-a a play-out-ului

Chindia Târgoviște susține, astăzi, un nou joc în Liga 1. De la ora 19.00, pe arena din Buzău, dâmbovițenii întâlnesc pe Gaz Metan Mediaș, într-un joc ce va conta pentru etapa a 6-a a play-out-ului. Împotriva “găzarilor”, roș-albaștrii și-au propus cucerirea tuturor punctelor pentru a continua parcursul bun din această fază a campionatului, unde a înregistrat până acum patru victorii, o remisă și nicio înfrângere.

Înaintea meciului de astăzi, Chindia se află pe primul loc în ierarhia play-out-ului cu 33 de puncte. De partea cealaltă, medieșenii se poziționează pe 3, cu 25 de puncte. În duelurile din sezonul regular, cele două echipe și-au împărțit victoriile, fiecare ieșind învingătoare pe propriul teren, cu 1-0.

Pentru înfruntarea cu medieșenii, antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, nu poate conta pe serviciile lui Tomas Diaz (mijlocaș) și Cristi Cherchez (atacant), ambii acuzând probleme medicale mai vechi.

Etapa trecută Chindia a depășit UTA Arad, în deplasare, cu 1-0, iar Gaz Metan a remizat, acasă, 1-1, cu FC Argeș.

M.I.