Primarul Cristian Stan anunță că elevii din municipiul Târgoviște se întorc la școală, în format fizic

Primarul Cristian Stan anunță că elevii din municipiul Târgoviște se întorc la școală, în format fizic

Vești bune, la început de săptămână, de la primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan. În condițiile unei incidențe a infectărilor cu COVID-19 de 0,74 la 1000 de locuitori, toate unitățile școlare din oraș își vor redeschide mâine porțile pentru elevii care nu aparțin claselor terminale, ceilalți urmând să se întoarcă în clase luni, 10 mai. În acest context, edilul vorbește despre posibilitatea întoarcerii la normalitate.

“Back to work, back to school!

Hristos a înviat!
Minivacanța de Paște s-a încheiat și pentru prima dată, după o lungă perioadă, se văd tot mai clar indiciile întoarcerii la normalitate.

Municipiul Târgoviște începe săptămâna pe verde, cu numai 68 de cazuri confirmate în ultimele 14 zile, situație care corespunde unei rate a incidenței cumulate la 14 zile de numai 0,74 cazuri/1000 de locuitori.

Prin urmare, elevii tuturor claselor, exceptând anii terminali, se întorc mâine, 5 mai, la şcoala și vor participa fizic la cursuri. Pe 10 mai se întorc la cursuri, fizic, toţi elevii claselor terminale, respectiv elevii claselor a VIII-a, a XII-a şi a XIII-a”, a scris Cristian Stan pe Facebook.

AUTOR: F.S.