Astăzi a fost inaugurat magazinul Leroy Merlin de la Târgoviște

Astăzi a fost inaugurat magazinul Leroy Merlin de la Târgoviște

Magazinul Leroy Merlin de la Târgoviște a fost inaugurat, astăzi, în prezența autorităților locale și județene. Al 19-lea magazin din rețea generează 100 de noi locuri de muncă și este dovada tendinței de continuă dezvoltare a județului Dâmbovița, apreciază președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Mă bucură decizia celor de la Leroy Merlin de a deschide al 19-lea magazin al rețelei în Târgoviște. Acest lucru înseamnă că, în urma cercetărilor de piață, s-a ajuns la concluzia că municipiul Târgoviște, dar și județul Dâmbovița sunt în continuă dezvoltare, iar cererea de produse pe care, de astăzi, Leroy Merlin Târgoviște le pune la dispoziția dâmbovițenilor este mare.

De asemenea, Leroy Merlin este un câștig pentru economia locală prin crearea a peste 100 de locuri de muncă, dar și prin taxele și impozitele ce vor intra în bugetul municipiului.

Sunt convins că, în cel mai scurt timp, magazinul din Târgoviște va ajunge printre primele ca volum de vânzări din rețeaua Leroy Merlin.
Succes!” a urat Corneliu Ștefan.

Și primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a salutat apariția acestui nou contribuabil la bugetul local.

“În această după-amiază, am participat la evenimentul deschiderii la Târgoviște, a celui de-al 19-lea magazin LEROY MERLIN din România.

Câteva beneficii care trebuie subliniate:

-în primul rând, consumatorul va avea la dispoziție mai multe opțiuni de cumpărare a produselor din gama celor comercializate și de acest magazin;
– au fost create peste 100 de locuri de muncă;
– municipiul Târgoviște are un nou contribuabil important la bugetul local;

Magazinul este situat pe strada Laminorului și va fi deschis publicului chiar mâine dimineață!

Succes în activitate”, a scris edilul pe pagina sa de socializare.

În magazinul din Târgovişte, clienţii vor avea la acces la peste 25.000 de produse din categorii de interes cât mai variate precum: materiale de construcţii, grădinărit, decoraţiuni, unelte, produse pentru casă

 „Prin deschiderea noului magazin Leroy Merlin din Târgovişte ne dorim să fim mai aproape de cetăţenii acestui oraş şi din proximitate, pe care îi invităm se bucure de produsele şi serviciile din oferta noastră atunci când vor să aducă o îmbunătăţire casei sau grădinii lor. Această nouă deschidere se înscrie în strategia noastră de extindere accelerată a reţelei de unităţi Leroy Merlin pe plan local, prin care ne propunem să devenim leader în piaţa de DIY în România”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

AUTOR: F.S