You are currently viewing A fost semnat contractul de întocmire a Planului Urbanistic Zonal, pentru stațiunea Peștera-Padina

A fost semnat contractul de întocmire a Planului Urbanistic Zonal, pentru stațiunea Peștera-Padina

Stațiunea turistică Peștera-Padina, proiect așteptat cu mare interes de dâmbovițeni, prinde contur pe zi ce trece! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat că astăzi a fost semnat contractul de întocmire a Planului Urbanistic Zonal, una dintre etapele cele mai dificile, dar și mai importante, pentru implementarea proiectului turistic din zona montană a județului:

Am semnat, astăzi, contractul de întocmire a Planului Urbanistic Zonal pentru Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina.
Este o etapă extrem de importantă pentru proiectul nostru din munte, mai ales că, prin acest PUZ, se vor stabili funcțiunile stațiunii, modul de ocupare a terenului, regimul de înălțime al clădirilor ce vor fi construite, precum și aspectul arhitectural al acestora.
Vreau neapărat ca prin acest document, pe lângă aspectele sale care țin de modul efectiv de construire în perimetrul stațiunii, să valorificăm la maximum patrimoniul natural din zonă și să primeze protejarea mediului înconjurător din Munții Bucegi.