Primăria Aninoasă nu organizează, anul acesta, manifestări de zilele comunei

Primăria Aninoasă nu organizează, anul acesta, manifestări de zilele comunei

Chiar daca unele restricții au fost ridicate, înca există masuri de stopare a răspândirii CIVID-19, iar pandemia nu s-a ìncheiat. Tocmai de aceea, autoritățile din Aninoasa au ales anularea festivităților pentru ziua comunei, anul acesta.

Pentru că încă sunt restricții care vizează organizarea activităților publice, alături de colegii din primărie, am luat decizia de a de a nu iniția activități specifice dedicate Zilei Comunei Aninoasa, care ar fi trebuit să fie mâine, 10 iunie 2021, în Sfânta Zi de Înălțare.

Totodată, am hotărât să folosim bugetul alocat acestei activități pentru reabilitarea Monumentului Eroilor din satul Săteni, care reprezintă o parte a patrimoniului cultural-istoric local.

Pentru că mâine este și Ziua Eroilor, vor fi depuse coroane cu flori în cinste celor căzuți pe câmpul de luptă, după următorul program: ora 10:30 – monumentul din Viforâta, ora 11:00 – monumentul din Aninoasa, ora 12:00 – monumentul din Săteni. Vă așteptăm!”, anunță primarul Vladuț Niculae, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S