You are currently viewing ”Old Cars Rally” vine în județul Dâmbovița

”Old Cars Rally” vine în județul Dâmbovița

Clubul Vehiculelor de Epocă organizează, în perioada 11-12 iunie 2021, Old Cars Rally Transbucegi, etapa a II-a. Aceasta se va desfășura în județele Dâmbovița și Prahova.

Old Cars Rally este un concurs cu mașini de epocă, adresat pasionaților de autovehicule istorice. De altfel proprietarii acestui tip de autovehicule se pot încă înscrie în competiție.

Vineri, 11 iunie, mașinile pot fi admirate în parcarea Consiliului Județean Dâmbovița, de unde se va da și startul competiției. Deschiderea etapei a II-a va avea loc la ora 7.30, în piața Tricolorului unde, până la ora 9.15 va avea loc prezentarea echipajelor și a mașinilor. Startul concursului se va da la Târgoviște, la ora 10.00, urmând ca primul punct de oprire să aibă loc la ora 11.20, la Hotel Cota 1000. Următorul popas va fi la Cabana Dichiu, apoi la Hotel Peștera, unde va avea loc și masa festivă, dar sunt programate și vizite turistice, echipajele urmând să plece din nou și să înnopteze la Cota 1000. În a doua zi a etapei a II-a, echipajele vor ajunge și vor vizita Mănăstirea Dealu și se vor întoarce apoi în Parcarea Consiliului Județean, unde, în jurul orei 16.00 vor fi anunțate rezultatele finale și va avea loc premierea câștigătorilor.

AUTOR: F.S.