You are currently viewing Orașul Moreni va găzdui etapa a IV-a din cadrul Campionatului Național Individual al României la Endurocross

Orașul Moreni va găzdui etapa a IV-a din cadrul Campionatului Național Individual al României la Endurocross

Orașul Moreni va găzdui pe 19 iunie etapa a IV-a din cadrul Campionatului Național Individual al României la Endurocross. Se anunță adrenalină la maximum pe noul circuit, la care se lucrează în fiecare zi, chiar dacă plouă sau bate vântul.

La Moreni, pe concurenți îi așteaptă un traseu mult mai bun decât anii precedenți, mult mai lung și cu tronsoane dificile în anumite segmente, precum și CP-uri în punctele strategice.

La începutul săptămânii viitoare, vor fi publicate atât programul competiției, cât și regulamentul particular, au anunțat organizatorii.

În conformitate cu legislația în vigoare, accesul spectatorilor este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

În conformitate cu actele normative în vigoare este interzisă comercializarea mâncării.

M.I.