You are currently viewing ETAPA A IV-A DIN CAMPIONATUL NAŢIONAL INDIVIDUAL AL ROMÂNIEI VA AVEA LOC LA MORENI PE 19 IUNIE 2021

ETAPA A IV-A DIN CAMPIONATUL NAŢIONAL INDIVIDUAL AL ROMÂNIEI VA AVEA LOC LA MORENI PE 19 IUNIE 2021

După un an de pauză, din cauza pandemiei, tradiţia revine la Moreni. Cea de a IV-a etapă din cadrul Campionatului Naţional Individual al României la Endurocross se va desfăşura pe circuitul de la Sângeriş din municipiul Moreni pe 19 iunie 2021 de la ora 10.00. Organizarea este realizată de Clubul Sportiv Municipal Flacăra Moreni şi Primăria municipiului Moreni în parteneriat cu Federaţia Română de Motociclism şi Ministerul Tineretului şi Sportului. Sportivii sunt aşteptaţi să concureze pe un nou circuit – care este în curs de amenajare.
Programul competiţiei şi Regulamentul particular sunt disponibile la adresa https://primariamoreni.ro/stiri/etapa-a-iv-a-din-campionatul-national-individual-al-romaniei-va-avea-loc-la-moreni-pe-19-iunie-2021/, dar şi pe pagina de Facebook a Secţiei de Motociclism a Clubului Sportiv Municipal Flacăra Moreni https://www.facebook.com/motociclismmoreni.
În ultimii doi ani (de când Secţia de Motociclism de la Flacăra Moreni a fost consolidată şi dezvoltată), performanţele sportivilor legitimaţi nu au încetat să apară. Astfel, clubul morenar are campioni naţionali şi vice-campioni naţionali, dar şi clasări foarte bune în etapele naţionale şi în clasamentele federaţiei de la finalul fiecărui an – atât la ramura Endurocross, cât şi la ramura Motocros.
La Flacăra Moreni s-a creat o echipă adevărată, unită, determinată pentru performanţă, o echipă cu suflet şi de suflet. Cu sportivi buni, cu sportivi implicaţi, cu sportivi pentru care pasiunea pentru motociclism a depăşit cu mult orice alte preocupări personale.
Din cauza reglementărilor legislative în vigoare, vă informăm că accesul spectatorilor este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. De asemenea, comercializarea mâncării este interzisă.