You are currently viewing Aurelian Cotinescu a fost reales președinte al PNL Târgoviște

Aurelian Cotinescu a fost reales președinte al PNL Târgoviște

Începând cu ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, s-a desfășurat Conferința Municipală de Alegeri a PNL Târgoviște. În lupta pentru șefia organizației s-au înscris 3 candidați, actualul Președinte al PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, om de afaceri și consilier local municipal, Cătălin Furtună, om de afaceri și vicepreședinte la AFC Chindia Târgoviște, și Alina Milea, vicepreședinte PNL Târgoviște, președinte pentru Comisia Politici Economice, Mediu de Afaceri.

În urma votului exprimat de liberalii târgovișteni, a fost reconfirmat în funcție, cu o majoritate zdrobitoare, Aurelian Cotinescu.

De altfel, Cotinescu a pornit cu prima șansă în această luptă, având în vedere că el controlează Biroul Politic Muncipal, validează lista cu delegați la Conferință Municipală de Alegeri și, mai ales, se bucura de aprecierea și de sprijinul președintelui PNL Dâmbovița, Virgil Guran, așa cum senatorul a și afirmat, astăzi, cu toată convingerea.

Aurelian Cotinescu a primit la conferința de astazi 226 de voturi, Alina Milea 96 și Cătalin Furtună a fost surpriza serii, obținând doar un vot (probabil pe al său). 3 voturi au fost nule.

AUTOR: F.S