You are currently viewing Primăria Petrești caută persoane interesate să participe la un curs de inițiere în atreprenoriat, care ulterior își pot deschide afaceri, prin microgranturi

Primăria Petrești caută persoane interesate să participe la un curs de inițiere în atreprenoriat, care ulterior își pot deschide afaceri, prin microgranturi

Primăria Petrești caută 14 persoane interesate să participe la un curs de inițiere în atreprenoriat, care ulterior își pot deschide afaceri, prin intermediul unor microgranturi. Acestea se vor desfășura, în cadrul proiectului POCU/303/5.2/130303 și vizează șomerii, care locuiesc în comuna dâmbovițeană și au venituri de până la 896 de lei pe lună.

Toți cei 14 membri ai grupului țintă (cu domiciliul/resedinta în comuna Petrești, sunt persoane șomere, inactive sau cu un venit pe membru de familie mai mic de 896 lei/lună) vor beneficia de consultanță în vederea inițierii și gestionării afacerilor și subvenții în valoare de 25.000 euro (116,100.00 lei/plan de afaceri).
Se pot înființa următoarele afaceri:
– Tâmplărie PVC;
– Construcții – reparații interioare;
– Servicii de curațenie;
– Frizerie;
– Coafor;
– Cosmetică;
– Tinichigerie;
– Service auto;
– Fier forjat;
– Vulcanizare;
– Confecții;
– Servicii foto –video;
– Organizare evenimente;
– Catering;
– Cofetărie;
– Brutărie;
– servicii de taximetrie si -orice alt tip de activitate non-agricola.
Condiția pentru a beneficia de sprijin în cadrul acestui proiect este de a face parte din grupul țintă (participarea în cadrul proiectului la cursurile de formare profesională).
Obiectivul proiectului: creșterea nivelului de trai și îmbunătățirea calității vieții, atât la nivel de comunitate, cât și la nivel personal sau familial”, anunță Primăria Petrești.

Înscrierile se fac la sediul primăriei Petrești, sau la numerele de telefon 0756.677.694/ 0784.659.990.

AUTOR:F.S.