You are currently viewing Val de critici al candidatei liberale la șefia PNL Târgoviște, Alina Milea, față de colegii ei de partid

Val de critici al candidatei liberale la șefia PNL Târgoviște, Alina Milea, față de colegii ei de partid

Poziție critică luată de candidata la șefia PNL Târgoviște, în discursul susținut cu ocazia Conferinței Municipale de Alegeri. Atitudinea Alinei Milea s-a făcut simțită încă de când și-a făcut prezentarea, acuzându-i pe liberalii care au strigat din sală că nu o cunosc de faptul că n-au mers în campanie și sfătuindu-i să mai vină în teren.

În continuare, Milea a explicat de ce a considerat oportun să candideze pentru această funcție ”pentru că doresc să devin vocea organizației și a membrilor cu bun simț, candidez întrucât doresc normalitate, îmi doresc moralitate în politică.” 

După această încălzire, candidata a început să critice organizarea conferinței  ca fiind ”execrabilă”.

”Văzând proasta organizare a acestor alegeri, mi-am pus o singură întrebare: cum oare visam noi să câștigăm primăria, dacă nu suntem în stare să ne organizăm noi între noi?” și a continuat cu criticile la adresa președintelui organizației, Aurelian Cotinescu și a modului în care acesta a dezinformat-o în perioada campaniei ”Eu m-am înscris în cursă de 9 zile. De ce a fost nevoie să vă comportați față de mine total necavalerește?”. De asemenea, Milea l-a acuzat pe Cotinescu de comportament nepotrivit în timpul campaniei pentru șefia organizației ”Ați făcut glume pe seama noastră, ați ieșit cu membrii prin uși, după ședințe”.

În final, candidata a acuzat faptul că organizația ”a funcționat timp de 2 ani și jumătate fără secretar general, fără prim-vicepreședinte, fără lista completă de vicepreședinți, cu jumătate dintre membrii din birou cu demisiile date”.

După acest val de critici și după un val și mai consistent de nemulțumiri exprimate din public, Alina Milea a făcut și anunțul serii și acela că odată aleasă șefă a organizației Târgoviște va ținti primăria municipiului pentru că „nu pot uita 17%”. Nu știm dacă va uita înfrângerea suferită în seara asta, dar cu siguranță liberalii nu vor uita prea ușor cum unul de-al lor a șters cu ei pe scena sindicatelor la o acțiune de partid. Norocul viitorilor candidați la primăria municipiului Târgoviște, că tocmai au scăpat de un contracandidat vocal și greu de oprit, odată ce a intrat în posesia unui microfon.

AUTOR: F.S.