You are currently viewing Corneliu Ștefan, prezent la Braniștea și Cojasca, pentru a sprijini candidații PSD la alegerile din 27 iunie

Corneliu Ștefan, prezent la Braniștea și Cojasca, pentru a sprijini candidații PSD la alegerile din 27 iunie

Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a fost, astăzi prezent la Braniștea și Cojasca, pentru a sprijini candidații social democrați la alegerile locale parțiale din 27 iunie. Președintele organizației nu doar ca-și reafirmă sprijinul pentru candidați, dar asumându-și rolul de „locomotivă” a partidului, contracarează și toate comentariile și zvonurile care au învăluit PSD Dâmbovița, în ultimele zile, dupa ce a izbucnit scandalul vizelor de flotant la Cojasca.

„Astăzi, am continuat campania electorală în #Cojasca și #Braniștea. Cele două comune au nevoie de oameni gospodari, nu de reprezentanții PNL care fac parte dintr-un partid pus doar pe scandal, pe tăiat pensii și pe tăiat alocațiile copiilor!

La Cojasca, liberalii au blocat toată comuna timp de un an, iar pentru asta, pe 27 iunie, vor plăti în fața oamenilor.

La Braniștea, Alexandru Țachianu, candidatul PSD pentru funcția de primar, va continua toate lucrurile bune începute în comună de administrația social-democrată.
Oamenii ne-au spus azi cât de afectați sunt de măsurile luate de PNL! Sunt hotărâți ca, pe 27 iunie sa voteze candidații PSD!

Mai hotărâți și mai determinați ca niciodată!”, scrie Corneliu Ștefan pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.