You are currently viewing Vezi cum se circulă, în această dimineață, pe principalele artere rutiere din țară

Vezi cum se circulă, în această dimineață, pe principalele artere rutiere din țară

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 București-Brașov, DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, dar și pe DN4 (loc. Popești Leordeni) și DN 1A (loc. Mogoșoaia). De asemenea, valori ridicate de trafic sunt semnalate pe Centura București, în localitățile Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Astăzi, 5 iulie, în intervalul orar 10:00 – 17:30, se va închide circulația rutieră pe DN 7C (Transfăgărășan), prin tunelul de la Bâlea Lac, pe tronsonul kilometric 115+926 de metri – 116+808 metri, pentru a permite desfășurarea competiției sportive „Turul Ciclist al Sibiului 2021”.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

AUTOR: F.S