You are currently viewing Trafic aglomerat și restricții, în această dimineață, pe principalele artere rutiere din țară

Trafic aglomerat și restricții, în această dimineață, pe principalele artere rutiere din țară

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este oprit pe DN 29C, în zona localității Bucecea, județul Botoșani, după ce conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit carosabilul și a impactat un copac. În urma accidentului, o persoană a decedat (bărbat, 22 de ani), o alta a suferit răni grave, fiind inconștientă, iar o a treia persoană a suferit leziuni, însă este conștientă. Cele două persoane rănite sunt evaluate medical la fața locului. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 București-Brașov, DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, dar și pe DN4 (loc. Popești Leordeni) și DN 1A (loc. Mogoșoaia). De asemenea, valori ridicate de trafic sunt semnalate pe Centura București, în localitățile Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Până la data de 9 iulie a.c, în intervalul orar 19:00 – 07:00, circulaţia rutieră este restricţionată pe DN1 Ploiești – Brașov, între kilometrii 119+600 de metri – 121, în stațiunea Sinaia, judeţul Prahova, unde se efectuează lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului. Traficul se desfășoară dirijat, pe un fir alternativ.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

AUTOR: F.S.