You are currently viewing Chindia Târgoviște pune în vânzare bilete pentru meciul cu Sespsi Sfântu Gheorghe. Tichetele pot fi achiziționate online

Chindia Târgoviște pune în vânzare bilete pentru meciul cu Sespsi Sfântu Gheorghe. Tichetele pot fi achiziționate online

Chindia Târgoviște întâlnește se Sepsi Sfântu Gheorghe luni, 26 iulie, de la ora 18.30, pe stadionul “Gloria” din Buzău, într-un joc ce va conta pentru etapa a doua a campionatului.

Oficialii clubului dâmbovițean au anunțat prețul bieletelor pentru Tribuna I și a II-a, pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

“AFC Chindia Târgoviște pune în vânzare bilete pentru meciul cu Sepsi OSK, din etapa a doua a campionatului Ligii 1, programat luni, 26 iulie, (ora 18.30) la Buzău, pe stadionul Gloria.

Prețuri bilete:

Tribuna I: 15 lei

Tribuna II: 15 lei.

Biletele se pot achiziționa online, accesând link-ul de mai jos:

Biletele se pot achiziționa online, accesând link-ul de mai jos:

https://www.myticket.ro/…/afc-chindia-targoviste-sepsi…”, se arată în comunicatul clubului târgoviștean.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, emis de Federația Română de Fotbal (FRF) și actualizat pe 14 iulie 2021, la meciuri pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea stadionului.

Pe stadionul din Buzău vor avea acces:

-Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

-Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

-Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Copiii peste 12 ani au același regim precum persoanele enumerate mai sus.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acces.

M.I.