You are currently viewing Ludovic Orban cere demiteri de la Palatul Victoria și acuză că se folosesc resurse publice în campania internă a PNL
Liderul Partidului National Liberal (PNL), Ludovic Orban (S) si Florin Citu discuta inaintea intalnirii cu presedintele Klaus Iohannis, in vederea consultarilor pentru formarea unui nou guvern, ca urmare a demiterii cabinetului Dancila, vineri 11 octombrie 2019, la Palatul Cotroceni. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Ludovic Orban cere demiteri de la Palatul Victoria și acuză că se folosesc resurse publice în campania internă a PNL

Președintele PNL, Ludovic Orban, a reacționat dur după apariția în spațiul public al unui document care indică o posibilă implicare a resurselor publice în campania internă din partid.

Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici în campania internă împotriva preşedintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”, a spus Orban.

Acesta s-a referit la un document transmis în PNL, cu antetul Guvernului, în care echipa lui Florin Cîțu stabilește „linii de comunicare” pentru liderii PNL. Potrivit documentului, liderilor PNL care îl susțin pe Cîțu li se cere să iasă mai mult la tv, „inclusiv miniștrii care îl susțin pe premier”. De asemenea, echipa lui Cîțu cere informații despre tabăra Orban „pentru a le da în presă” și vorbește despre „diferența de clasă între „team orban si echipa câstigatoare.”

Autor: Adrian G.