You are currently viewing IMPORTANȚA UNOR REVIEW-URI OBIECTIVE – ALEXANDRA MARINESCU

IMPORTANȚA UNOR REVIEW-URI OBIECTIVE – ALEXANDRA MARINESCU

Subiectul articolului de astăzi nu vă este necunoscut, căci de-a lungul timpului am tot vorbit despre cât de mult îmi place să călătoresc, să organizez vacanțele până la cel mai mic detaliu, să caut cazări cu scoruri ridicate obținute din evaluări, să mă consult cu agenții de turism sau, la nevoie, să apelez la ajutorul lor. Această pasiune a mea nu vă este străină, de fiecare dată când am avut ocazia să scriu articole cu și despre călătorit, nu am ezitat.
Tot acest intro pentru a vă spune că, de fapt, astăzi, ca în multe alte dăți, am plecat de la o idee și am ajuns la alta. În fine, voiam să vă vorbesc despre petrecerea concediilor în țară, despre prețul ridicat al serviciilor românești, despre ce oferă ceilalți și de ce din ce în ce mai mulți alegem să mergem în vacanțe peste hotare. Ceea ce m-a făcut să renunț la ideea de a dedica un articol întreg acestui subiect nu este lipsa inspirației, căci de data aceasta chiar mă străduiesc să rămân în limita de cuvinte a unui text publicat, ci faptul că mi-aș fi dorit să debutez cu o comparație, ce n-ar fi fost obiectivă – de vreme ce era încă într-una dintre locațiile despre care voiam să vă povestesc.
Toate acestea nu m-au făcut să renunț, din contră, m-au ambiționat să ies din zona mea de confort și să vorbesc cât de importante sunt, după părerea mea, review-urile lăsate fie destinațiilor în sine, fie unor cazări, fie unor restaurante sau, de ce nu, unor experiențe pentru care, adesea, scoatem bani destui din buzunar.
După cele câteva săptămâni petrecute în țară și în afară, m-am hotărât, poate mai vehement ca niciodată, să scriu pe diferite site-uri de profil părerea mea sinceră despre unitățile de cazare în care am stat în ultima vreme, despre localurile în care am mâncat sau de la care am comandat, despre ce impresie mi-au lăsat anumite locuri, resorturi, stațiuni, țări, dar și despre ce alegeri aș face pe viitor, acum că știu cum stă treaba și cu ce situații te poți întâlni în anumite ocazii.
Astfel că, am considerat că acesta este un start bun, că imediat după ce voi concluziona articolul prezent mă voi duce pe unul dintre site-urile de pe care îți poți rezerva anumite călătorii și voi da, în cele din urmă, glas ideilor mele, părerilor și impresiilor ultimelor vacanțe. Ideea este că eu sunt genul de om care cu adevărat face foarte mult research înainte de a pleca undeva, cu toate că tot eu sunt și cea căreia îi plac escapadele spontane. Cred că de vină este zodia. Oricum ar fi, voiam să vă asigur de utilitatea pe care o au părerile voastre atunci când v-a plăcut sau nu un anumit restaurant, un anumit hotel, o anumită companie aeriană și așa mai departe. Eu una fug să scriu, așa cum am promis, ce și cum, iar vouă am să vă spun, negreșit într-un articol viitor, ce review-uri pozitive și/sau negative am dat, de ce și cui.

Pasionată de artă în toate formele ei, Alexandra Marinescu este masterand al Facultății de Științe Politice, Litere și Comunicare, Universitatea Valahia din Târgoviște.