You are currently viewing Investiția la Cinematograful ”Independența”, din Târgoviște, a intrat în linie dreaptă

Investiția la Cinematograful ”Independența”, din Târgoviște, a intrat în linie dreaptă

Lucrările la una dintre construcțiile târgoviștene emblematice vor fi, în curând, finalizate. Potrivit primarului municipiului, investiția a intrat în linie dreaptă, după o perioadă de întârziere cauzată de procedurile derulate de CNI, finanțatorul proiectului. În acest context, Cristian Stan a dezvăluit intenția municipalității de a recepționa lucrările de Zilele Orașului din acest an.

”În această după-amiază, am făcut o vizită la Cinematograful „Independența”. După o perioadă în care, pe fondul unor proceduri derulate între Compania Națională de Investiții și constructor, proiectul a fost întârziat, în sfârșit investiția a intrat în linie dreaptă.

Astfel, se fac ultimele retușuri, concomitent cu realizarea curățeniei generale, intenția noastră fiind ca cinematograful să fie recepționat cu prilejul Zilelor Cetății din acest an.

Ca și concluzie de ansamblu, dincolo de întârzierea menționată, puține lucruri pot fi reproșate în legătură cu această investiție prin care o construcție emblematica a orașului nostru, care devenise o ruină, este transformată într-un obiectiv modern, cu multiple funcționalități”, scrie edilul târgoviștean, pe pagina sa de Facebook.

AUTOR: F.S.