You are currently viewing Candidații dâmbovițeni la titularizare așteaptă, astăzi, rezultatele finale

Candidații dâmbovițeni la titularizare așteaptă, astăzi, rezultatele finale

Rezultatele finale ale examenului de titularizare vor fi publicate, marţi, de către Ministerul Educaţiei. Înaintea contestaţiilor, rata notelor peste 7 a fost de 44,47%, iar 130 de candidaţi au obţinut nota 10.

În județul Dâmbovița, doar patru candidați au obținut nota 10, iar 243 de candidați care doresc să se titularizeze pe un post la catedră au obținut note între 7 și 9,99, ceea ce presupune un procent de 42%, sub media națională.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota șapte, iar pentru angajarea pe perioadă determinată, suplinire, minimum nota 5 cinci. Proba practică și inspecția la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se va realiza, în ședințe publice, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița în intervalul 4 – 5 august.

AUTOR: F.S.