You are currently viewing Trafic deviat pe A1. Două persoane au decedat, iar alte patru au fost rănite într-un accident produs între două mașini și o autoutilitară

Trafic deviat pe A1. Două persoane au decedat, iar alte patru au fost rănite într-un accident produs între două mașini și o autoutilitară

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este întreruptă la kilometrul 26 al Autostrăzii A1 pe sensul dinspre Pitești către București, în zona localității Poenari, județul Giurgiu, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară.

În urma impactului, două persoane au fost declarate decedate (un bărbat și o femeie), trei sunt conștiente și cooperante, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD.

Traficul este deviat între kilometrii 30 și 23, prin localitatea Bolintin Vale.

Potrivit G4media, accidentul s-a produs în urma impactului dintre o autoutilitară și un autoturism oprit pe banda de urgență. Automobilul se oprise pe banda de urgență pentru rezolvarea unei probleme medicale a unui pasagere (o criză de epilepsie). Un alt turism a oprit în spatele acestuia pentru acordarea sprijinului medical, iar autoutilitara a lovit primul turism parcat.

Autor: Adrian G.