You are currently viewing ITM Dâmbovița, alături de antreprenorii dâmbovițeni, la Gala de Premiere a Firmelor de Top din județ

ITM Dâmbovița, alături de antreprenorii dâmbovițeni, la Gala de Premiere a Firmelor de Top din județ

COMUNICAT DE PRESĂ – ITM Dâmbovița

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița este alături de antreprenorii dâmbovițeni, nu doar atunci când întâmpină dificultăți, dar și în momentele frumoase, ca un veritabil partener. Asta s-a întâmplat și aseară, când inspectorul șef al ITM Dâmbovița, Marius Lixandru, a participat, la invitația președintelui Camerei de Comerț Dâmbovița, Valentin Calcan, la Gala de Premiere a Firmelor de Top din județul Dâmbovița și a acordat premiile la categoria ”Activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal” . Un eveniment de excelență, care a reunit, la Brotăcei Park and Events, reprezentanți ai autorităților locale și județene, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Târgoviște și antreprenori dâmbovițeni de succes.

O gală care, mai presus de distincții și discursuri, s-a desfășurat ca o întâlnire între prieteni și o discuție deschisă despre piața muncii din județul Dâmbovița, dar și despre provocările suplimentare cărora angajatorii au trebuit să le facă față, în contextul pandemiei și al dificultăților economice pe care aceasta le-a generat. Pentru curajul și determinarea de care au dat dovadă, dar și pentru recordul de 90 de mii de contracte de muncă, pe care angajatorii dâmbovițeni le mențin active, Marius Lixandru i-a felicitat pe cei prezenți, asigurându-i de întreg suportul echipei ITM Dâmbovița și pe viitor.

”Sunt onorat să mă aflu, astăzi, aici, alături de dumneavoastră și sper să pot să mă ridic la înălțimea acestei invitații pe care bunul meu prieten, Vali Calcan, mi-a adresat-o. Sunt sigur că foarte mulți dintre dumneavoastră ați traversat o perioadă foarte grea, știu că nu a fost ușor să mențineți locurile de muncă, să plătiți obligațiile fiscale, dar, prin eforturile depuse, ați reușit ca, în județul Dâmbovița, să atingeți ștacheta de 90 de mii de contracte de muncă, ceea ce, până în anul 2021, nu s-a mai înregistrat în acest județ. Vă asigur de întregul meu sprijin și pe viitor, ca și până acum și de faptul că, ori de câte ori pot da un sfat, ușa mea va fi deschisă și voi fi alături de oricare dintre dumneavoastră”, a transmis Marius Lixandru.

Gazdă primitoare, Valentin Calcan a lăsat sarcina moderării evenimentului pe umerii fermecătoarei Iulia Verdeș, membră a Uniunii Cineaștilor din România, intervenind doar pentru un scurt moment, în debutul evenimentului, să-i felicite pe exponenții excelenței în afaceri din județul Dâmbovița și să-și exprime recunoștința că, după o lungă așteptare, evenimentul organizat de instituția pe care o conduce s-a putut desfășura cu prezență fizică, dând posibilitatea comunității de business să se adune și să se reîntâlnească cu partenerii din administrație.

”Îmi era dor să ne vedem și, vă spun sincer, am ținut mult să avem un astfel de format, să ne vedem, să scăpăm de acest online, care, în opinia mea, distruge business-ul și să ne vedem față în față, să ne strângem mâinile, să putem să ne bucurăm unii de alții. Felicitări tuturor companiilor, vă mulțumesc foarte mult că sunteți aici, vă mulțumesc și doamnelor și domnilor din administrație. Cred că este un bun prilej să ne cunoaștem între noi, să ne mai ascultăm unii pe alții, și dumneavoastră, din administrație, pe noi, antreprenorii, și invers (…) vă mulțumesc foarte mult și mult succes tuturor companiilor”, a transmis Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Dâmbovița.

ITM Dâmbovița transmite felicitări atât laureaților, cât și organizatorilor și le mulțumește tuturor celor care văd în instituția dâmbovițeană un partener de nădejde și un mediator între angajații și angajatorii dâmbovițeni.