You are currently viewing Liderul PSD, Marcel Ciolacu, privind creșterea prețurilor din ultima perioadă: Consiliul Concurenţei nu şi-a făcut treaba

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, privind creșterea prețurilor din ultima perioadă: Consiliul Concurenţei nu şi-a făcut treaba

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, astăzi, la Parlament, că din punctul său de vedere, Consiliul Concurenţei nu şi-a făcut treaba, în contextul creşterilor de preţuri din ultima perioadă, în special la carburanţi. Social democratul a dat de înţeles că s-ar putea lua în Parlament o decizie în privinţa Consiliului Concurenţei.

Vom vedea şi veţi vedea în perioada următoare ce decizie vom lua. Trebuie să respectăm autonomia. Eu v-am spus că, din punctul meu de vedere, în acest moment Consiliul Concurenţei nu şi-a făcut treaba. Nu putem veni, după ani de zile în care nici Guvernul, şi aici a fost o hotărâre corectă, de a nu intra în mediul de afaceri, brutal, reglementând sau venind, impunând anumite lucruri, dar nici nu poţi, intrumentele statului român, să te uiţi la ele şi să vezi că iau măsuri după ani de zile, după ce crizele au trecut”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a precizat, despre măsurile care pot fi luate privind Consiliul Concurenţei, că stâlpul democraţiei într-un stat este Parlamentul care legiferează.

AUTOR: F.S.