You are currently viewing 57 de elevi dâmbovițeni, care picaseră inițial BAC-ul, l-au promovat, după recorectarea lucrărilor

57 de elevi dâmbovițeni, care picaseră inițial BAC-ul, l-au promovat, după recorectarea lucrărilor

Astăzi, au fost publicate rezultatele finale la Examenul de Bacalaureat. Notele au fost afișate atât pe http://bacalaureat.edu.ro/, cât și în centrele de examen, prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților.

Rata finală de promovare înregistrată, în județul Dâmbovița, în sesiunea iunie-iulie a examenului naţional de bacalaureat 2022 este de 71,79%, în creștere cu 2,1%, după soluționarea contestațiilor.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Școlar Dâmbovița, pentru promoția curentă, rata de promovare este de 77,3%, în creștere cu 5,6% față de sesiunea echivalentă din anul anterior.

Per total, 57 de elevi care picaseră inițial examenul de bacalaureat, l-au promovat, după recorectarea lucrărilor.

Tot în urma contestațiilor, un candidat provenid de la Colegiul Național ”Ion Luca Caragiale”, din Moreni, a obținut media 10, adăugându-se celor trei care reușiseră această performanță inițial.

ISJ Dâmbovița anunță, o nouă sesiune de înscriere pentru candidații care nu au îndeplinit condițiile promovării examenului, sau care au reușit între timp să-și încheie situația școlară, în perioada 18 – 25 iulie 2022.

AUTOR: F.S.