You are currently viewing Depozit în flăcări, în comuna Cojasca! Pompierii au intervenit!

Depozit în flăcări, în comuna Cojasca! Pompierii au intervenit!

Alertă în comuna dâmbovițeană Cojasca!  Echipaje de intervenție s-au deplasat în cazul unui incendiu, izbucnit la un spatiu de depozitare al unui magazin din localitate.

Se acționează cu trei autospeciale de stingere de la Garda Cornesti, Garda Racari și Detasamentul Moreni. La locul incendiului pompierii au constatat că arde un depozit pe o suprafață de cca. 300 mp, și anexe pe o suprafață de cca. 70 mp.

Pompierii au localizat incendiul și acționează pentru lichidarea acestuia. Pentru gestionarea optima a evenimentului, forțele de intervenție au fost suplimentate cu 3 autospeciale de stingere, una de descarcerare și una de lucru la înălțime. Intervenția se desfășoară cu dificultate din cauza degajărilor de fum.

Intervenția, în prima etapă, a fost direcționată pentru salvarea construcțiilor invecinate și nu exista posibilități de propagare. Flăcările au afectat acoperișul unei case vecine pe o suprafață de cca. 7 mp, fiind salvată casa de locuit.

Sunt în desfășurare operațiuni de decopertare a acoperișului depozitului, aceasta fiind construit din panouri tip sandwich.

Din fericire, până în acest moment nu sunt înregistrate victime.