You are currently viewing Gala Performanței în Educație a premiat, astăzi, la Târgoviște, elevii cu rezultate excepționale

Gala Performanței în Educație a premiat, astăzi, la Târgoviște, elevii cu rezultate excepționale

Moment plin de emoție, astăzi, la Târgoviște. Autoritățile locale au premiat elevii cu rezultate excepționale, în cadrul Galei Performanței în Educație 2022. Un eveniment, organizat ca o recunoaștere a eforturilor depuse de elevii care fac mândră întreaga comunitate, după cum subliniază primarul orașului, Cristian Stan.

Nu e niciun secret că acest moment este unul dintre preferatele mele ca primar: Gala Performanței în Educație reprezintă cununa unor eforturi incredibile pe care copii incredibili le-au depus pentru a obține rezultate de excepție. Iar aceste rezultate devin oglinda noastră, a comunității întregi. Prin acești copii ne ridicăm și noi pe podiumurile cele mai înalte și credem cu mai mult optimism în ziua de mâine și de poimâine.

Nu e un slogan, e o realitate: Ei sunt viitorul și sarcina noastră e să-i sprijinim cu toată puterea. Performanța lor e motivarea care face din oameni buni – oameni si mai buni.

Felicitări din suflet tuturor, elevi, dascăli, părinți”, transmite primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

AUTOR: F.S.