You are currently viewing Răzvan Bejan, viceprimar Moreni: „Nu o sa tac, pentru că adevărul trebuie știut și nu interpretat”

Răzvan Bejan, viceprimar Moreni: „Nu o sa tac, pentru că adevărul trebuie știut și nu interpretat”

Viceprimarul municipiului Moreni răbufnește. Cunoscut ca un om cu personalitate, care își exprimă punctul de vedere atunci când este nevoie, Răzvan Bejan își strigă nemulțumirea față de modul în care merg lucrurile în consiliul local și cum este tratat, pentru faptul că are o opinie diferită de a majorității.

„De azi înainte voi apărea in fata dumneavoastră cu un punct de vedere care sa justifice modalitatea mea de vot pentru fiecare proiect de hotărâre in parte.

Nu o sa tac… pentru ca adevarul trebuie stiut și nu interpretat.

Nu voi putea sa tolerez un mod de lucru “ori ești cu mine, ori împotriva mea”

Nu voi lasă sa se aducă jigniri la adresa mea in raport cu intențiile de vot. Ca sa fiu mai clar… Niciodată nu o sa votez un proiect dacă nu voi fi convins ca este in beneficiul comunității, nu am făcut și nu voi face jocurile nimănui.

Nu voi accepta sa fiu catalogat ca fiind intr-o anumită tabără, doar pentru ca am fost PENTRU sau ÎMPOTRIVA, singurul meu interes fiind acela de a încerca pe măsura puterilor mele sa dezvolt Municipiul Moreni”, scrie viceprimarul orașului Moreni, într-o postare.

AUTOR: F.S.