You are currently viewing Adrian Mihalcea, după a doua victorie a Chindiei Târgoviște în amicale

Adrian Mihalcea, după a doua victorie a Chindiei Târgoviște în amicale

Chindia Târgoviște a încheiat într-o notă pozitivă cantonamentul centralizat de la Brașov. Formația dâmbovițeană a susținut trei meciuri amicale, la capătul cărora a bifat două victorii și un rezultat de egalitate. Astăzi, în cel de-al treilea test de verificare, târgoviștenii au trecut de Farul Constanța, cu scorul de 3-2.

După întâlnirea cu dobrogenii, antrenorul Chindiei, Adrian Mihalcea a tras următoarele concluzii.

„”A fost un bun test de verificare. Noi astăzi am încheiat cantonamentul, s-a și văzut o stare de oboseală. Din păcate, avem și probleme medicale. Nu am putut alinia câte o echipă pe repriză, așa că pe final am dat credit acestor copii minunați, care nu pot duce încă ritmul.

Una peste alta, mă mulțumește și rezultatul, jocul a mai suferit, în anumite momente, dar este bine că am reușit să înscriem trei goluri. Avem lotul subțire numeric, deocamdată.

Suntem în căutări, așteptăm întăriri săptămâna viitoare, acei atacanți mult doriți. Atunci, vom intra pe făgașul normal. Toate partidele vor fi dificile. Trebuie să avem un lot competitiv și să muncim mult. Știm în ce poziție suntem. Dacă nu vom avea o atitudine bună și o agresivitate la fel, vom avea de suferit. Preocuparea mea este de a aduce băieții într-o stare fizică bună și de a le spori încrederea”, a precizat Adrian Mihalcea, la finalul jocului cu Farul, susținut la Ghimbav.

M.I.