You are currently viewing Cristian Stan, la Stadionul „Eugen Popescu”: în linii mari ne apropiem de final și, la sfârșitul toamnei, vom putea vorbi de lucrări încheiate

Cristian Stan, la Stadionul „Eugen Popescu”: în linii mari ne apropiem de final și, la sfârșitul toamnei, vom putea vorbi de lucrări încheiate

Lucrările la Stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște intră pe ultima sută de metri. Conducerea primăriei Târgoviște a organizat, în această seară, o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat stadiul lucrărilor, ce s-a realizat de la ultima conferință, din 30 iunie și ce mai este de executat până la finalizarea obiectivului atât de așteptat de microbiști.

Avem câteva progrese destul de mari. S-a turnat șapă la tot parterul, asta înseamnă că toate instalațiile termice, sanitare, electrice și mare parte de cele de protecție împotriva incendiilor, senzori…sunt pe teren. În afară de șapă, am început și la tavanul casetat, acesta urmând să fie montat efectiv după ce se termină tencuirea. Am început și la tencuială, deci pe ceea ce înseamnă parterul suntem la finisaje, urmând ca ulterior să fie abordat și etajul unde deja se lucrează, la traseele electrice, la o parte din instalații. Pe zona de gradene, avem acum undeva la 80% pe tribuna noua, iar cu excepția tribunei VIP, cea de pe centru, probabil săptămâna viitoare vor fi puse toate gradenele și, până pe data de 15 august urmează să fie adus și peretele care va închide etajul 1, un perete sandviș, care va închide tot ceea ce nu este cuprins la zidărie”, a explicat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Cu lucrări realizate la cele mai înalte standarde, magazin de prezentare, cabinete medicale, gazon cu instalație de degivrare, nocturne cu lumini led, tabele moderne de marcaj și sisteme de ultimă generație, noul stadion corespunde tuturor standardelor, iar edilul subliniază  că a reprezentat un efort financiar considerabil pentru primăria Târgoviște, unicul finanțator al lucrărilor. Ca termen de finalizare a obiectivului, Cristian Stan a vorbit despre finalul toamnei.

A fost și este în continuare un efort financiar consistent din partea Primăriei Municipiului Târgoviște, cea care construiește integral, sau care reconstruiește integral Stadionul „Eugen Popescu (…) Mai avem o singură etapă foarte importantă, mai avem de pus acoperișul, care este parțial executat (…) spre finalul lunii vor ajunge toate scaunele care mai sunt de pus, au fost montate tabelele, împrejmuirea este gata în proporție de 70% și, în linii mari, ne apropiem de final și, la finalul toamnei, vom putea vorbi de lucrări finalizate. Ce a fost mai greu a cam trecut,” a mai declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște. Edilul a mai precizat că urmează ca, împreună cu reprezentanții Federației să se stabilească tot ce este necesar pentru a se putea obține cât mai curând toate avizele, iar stadionul să poată găzdui meciurile echipei Chindia Târgoviște, din Liga I.

AUTOR: F.S.