You are currently viewing Chindia Târgoviște a rămas fără un jucător important. Marco Dulca, achiziționat de FCSB

Chindia Târgoviște a rămas fără un jucător important. Marco Dulca, achiziționat de FCSB

Unul dintre cei mai valoroși fotbaliști a ales să se despartă de Chindia Târgoviște. Marco Dulca a spus adio clubului dâmbovițean, după doi ani petrecuți lângă Turnul Chindiei. Mijlocașul a fost achiziționat de FCSB, club care va achita pentru serviciile acestuia suma de 250.000 de euro.

“Sunt foarte fericit. Faptul că Marco a făcut un pas important în cariera lui mă face foarte bucuros. Au fost câteva zile foarte grele și mă bucur că el e fericit, e la o echipă care l-a vrut. S-a vorbit în ultimul an de foarte multe oferte pentru Marco. FCSB a fost singura echipă care a plătit această clauză și l-a vrut cu adevărat. Eu îi doresc baftă și cred că a făcut o alegere bună și va fi bine.

Un jucător fără presiune, care nu joacă la un nivel foarte mare, nu progresează. Crede-mă că i-am spus faptul că a ajuns la FCSB, iar asta îi aduce o responsabilitate. Modul în care te comporți în fiecare meci contează foarte mult. Ăsta e fotbalul, el e profesionist, trebuie să-și vadă de treabă.

Vorbeam de condițiile oferite de echipele din România. FCSB are condiții extraordinare. Au terenuri, medicamentație, salarii la zi, tot ce oferă un club pentru un profesionist. Alte lucruri nu mai contează, până la urmă”, a precizat Cristi Dulca, tatăl lui Marco, la Prima Sport. 

În ultima perioadă, de serviciile jucătorului se mai interesau echipe din Germania și Portugalia.

Marco Dulca a ajuns la Târgoviște în vara lui 2020 de la Viitorul. În actuala stagiune, milocașul a fost folosit titular de Adrian Mihalcea în toate cele trei jocuri disputate de Chindia.

Potrivit Transfermark.com, cota de piață a fotbalistului este de 900.000 de euro.

M.I.