You are currently viewing Haos total la Chindia Târgoviște! Președintele Marcel Ghergu,  la un pas să fie dat afară

Haos total la Chindia Târgoviște! Președintele Marcel Ghergu, la un pas să fie dat afară

Hoas total la Chindia Târgoviște! Președintele Marcel Ghergu pare să aibă zilele numărate la clubul roș-albastru. Finanțatorii echipei dau de înțeles că nu vor să mai audă de președintele clubului, care și-a cam bătut joc de echipă în ultima perioadă.

Atât, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, cât și Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, au lăsat de înțeles că era Ghergu a luat sfârșit la Chindia. Plecarea lui Marco Dulca la FCSB, în plin campionat, dar și politica dazastruoasă de transferuri făcut de Ghergu au împins finanțatorii să-și i-a mâna în totalitate de pe președintele Chindiei.

Un prim semnal de alarmă în acest sens a fost tras, joi seara, la conferința de presă de la stadion, când Marcel Ghergu nu a fost invitat, de niciunul dintre asociați. Mai mult de atât, aseară, după conferința de presă, președintele CJ Dâmbovița, i-ar fi transmis telefonic lui Marcel Ghergu că „nu se mai poate așa”.

Pe de altă parte, președintele Chindiei a fost tras la răspundere și primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

„Dacă pierzi un jucător important, poate conta foarte mult. Eu nu o să mai agreez această modalitate de lucru și, sunt convins, nici domnul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Vreau foarte mult ca echipa să fie bazată pe jucători de-ai noștri, iar în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat, de ce nu, și pe niște antrenori tineri din Târgoviște. Nu separați echipa de administrația locală, pentru că nu exista echipa fără administrația locală. Încet, încet, vrem să schimbăm lucrurile la Chindia și să fie totul mai transparent”, a transmis și primarul Cristian Stan în cadrul unei emisiuni de la Tv online Risposta pe Net și Damboviteanul.com.

Cum a pierdut susținerea din toate părțile, rămâne de văzut dacă Marcel Ghergu va demisiona sau va fi demis din fruntea clubului târgoviștean.