You are currently viewing Continuă schimbările decorului din Titu

Continuă schimbările decorului din Titu

Avansează lucrările de extindere a parcului din Titu. Locul de joacă a prins culoare, aleile pietonale au fost asfaltate și acum se lucrează din greu la atracția obiectivului, amfiteatrul gândit pentru a găzdui spectacole pe timpul verii și un patinoar, în sezonul rece.


Vor fi prezente în parc: gradene, gazon, arbori și arbuști, flori, plante agatatoare, garduri vii, mobilier urban, alei, sisteme de iluminat public, zona de parcare, instalații de irigare.

Amfiteatrul reprezintă principala atracție a parcului. Scena acestuia este proiectată pentru a găzdui spectacole și diverse activități formale și informale pe timp de vară, iar în timpul iernii să se poată transforma cu ușurintă în patinoar în aer liber.

Gradenele sunt acoperite cu gazon și plantate cu arbori de talia a doua, iar accesul spectatorilor se face pe rampe de înclinație confortabilă pavate cu calupuri de piatră naturală, la fel ca și piața.

Alte elemente estetice remarcabile ale amenajării sunt fântâna arteziană ale cărei jeturi tâșnesc direct din pavaj, și jardinierele cu locuri de ședere ce vor fi plantate cu exemplare de arbore de mătase, specie perfect adaptată regiunii sudice a țării noastre, și a căror flori alb-rozalii vor asigura un decor de lungă durată pe timpul verii”, se arată în Gazeta de Titu, portalul online de interacțiune intre administrația publica locală și cetățenii orașului.

AUTOR: F.S.