You are currently viewing De la viceprimar, ales pe listele PRO România, Răzvan Bejan a ajuns președinte la PNL Moreni

De la viceprimar, ales pe listele PRO România, Răzvan Bejan a ajuns președinte la PNL Moreni

Așa cum și singur declara, traseul politic al lui Răzvan Bejan continuă, însă cu o semnificativă schimbare de direcție. Tânărul care a ocupat funcția de viceprimar al municipiului Moreni, fiind ales pe listele PRO România, a fost demis prin votul colegilor săi din consiliul local, la finalul săptămânii trecute. Un vot nedrept, a spus marea parte a celor care au aflat pățania fostului viceprimar, mai puțin cei care-l bănuiau că ar simpatiza prea mult cu liberalii și care afirmau că acesta ar fi motivul demiterii.

Zvonurile par a fi fost confirmate, astăzi, când s-a aflat vestea că Bejan a fost numit președinte interimar al organizației PNL Moreni.

Se pare că tânărul politician nu a reușit să obțină doar admirația fostului său lider județean, de la PRO România, ci și pe a liberalilor.

Domnul Răzvan Bejan a muncit mult în anul 2020 și a realizat în Moreni un rezultat bun. A dovedit, în aproape 2 ani de zile, că are certe calități de lider politic și de administrație și îl îndemn să-și continue cu determinare activitatea din funcția de consilier local (…) Îl felicit pe Răzvan pentru modul responsabil în care și-a îndeplinit atribuțiile de Viceprimar. Timpul este de partea lui!„, declara Adrian Țuțuianu, după demiterea viceprimarului, pentru Riposta pe Net. Oare s-a răzgândit între timp?
AUTOR: F.S.