You are currently viewing Încă o fântână veche a fost reabilitată de administrația din Voinești

Încă o fântână veche a fost reabilitată de administrația din Voinești

După cele din Oncești și Suduleni, a venit rândul fântânii vechi din satul Manga să fie reabilitată. Este un proiect la care s-a angajat administrația locală din Voinești și care urmărește modernizarea și reabilitarea fântânilor construite acum peste o sută de ani, în comuna dâmbovițeană. Sfințirea obiectivului din Manga va avea loc luni, de Adormirea Maicii Domnului.

Încercăm să redăm satului românesc tradițiile de odinioară. Continuăm proiectul privind reabilitarea, modernizarea și restaurarea (pe cât se poate) a fântânilor construite cu multă sudoare de înaintașii noștri, în urmă cu peste 100 de ani.
Satul și fântâna ! Suntem la jumătatea proiectului. Am finalizat patru lucrări. Cea mai nouă este fântâna locuitorilor satului Manga. Să fie într-un ceas bun !!!
Sunteți așteptați la sfințirea acestei fântâni, eveniment care va avea loc în data de 15 august 2022, zi în care sărbătorim cu toții Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare”, transmite edilul comunei dâmbovițene, Gabriel Sandu.


AUTOR: F.S.