You are currently viewing Senatorul Titus Corlățean continuă să lupte pentru familia Furdui

Senatorul Titus Corlățean continuă să lupte pentru familia Furdui

Doi dintre copiii familiei Furdui, singurii care, de altfel, s-au întors la părinți, au fost prezenți, astăzi, la Parlamentul României. Gazda fetelor și a mătușii acestora a fost senatorul de Dâmbovița, Titus Corlățean, un aprig apărător al cauzei românilor care au trecut printr-un adevărat calvar în Germania, care se angajează să lupte în continuare pentru familia dezbinată în mod abuziv.

Azi sunt gazda Nataliei și Esterei Furdui, precum și a mătușii lor, Paraschiva, la Parlamentul României. Cele două fiice ale lui Petru și Cameliei Furdui din Germania sunt singurii doi copii din cei șapte care, după mai bine de un an de la acțiunea abuzivă a autorității germane locale, Jugendamt, au fost reîntorși la părinți. România și instituțiile sale sunt solidari cu părinții și familia în ansamblul său (toți au exclusiv cetățenia română) și nu vor înceta demersurile politico-diplomatice până când Statul german nu va repara erorile grave săvârșite împotriva acestei familii și nu va returna părinților toți copiii!
Dumnezeu e bun și e în control…
P.S. Vor fi și întâlniri cu oameni importanți, cu putere de decizie în Parlament, care, sunt sigur, vor ajuta în ceea ce avem de făcut în continuare”, precizează senatorul dâmbovițean, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

AUTOR: F.S.