You are currently viewing Bărbat depistat la volanul unui autoturism, deși nu deținea permis de conducere, la Mătăsaru

Bărbat depistat la volanul unui autoturism, deși nu deținea permis de conducere, la Mătăsaru

La data de 9 august a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție rurală Mătăsaru au oprit pentru control, în localitatea Mătăsaru, pe drumul comunal 70, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Costeștii din Vale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de art. 335 din Codul Penal.

Atragem atenția conducătorilor auto cu privire la faptul că, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Precizăm că nu este permis în nicio situație să vă urcați la volan dacă nu dețineți permis de conducere sau dacă vă aflați sub influența băuturilor alcoolice ori a unor substanțe psihoactive!

Respectați regulile de circulație pe drumurile publice! Viața are prioritate!