You are currently viewing Candidații declarați admiși la UVT mai au doar două zile în care să-și încheie contractele de studii

Candidații declarați admiși la UVT mai au doar două zile în care să-și încheie contractele de studii

Candidații declarați admiși la Universitatea Valahia din Târgoviște mai au la dispoziție două zile, pentru a încheia contractul de studii la Buget/Taxă. Doar astfel, aceștia pot obține calitatea de student al universității târgoviștene. În cazul nerespectării intervalului menționat, candidații își pierd locul dobândit în urma concursului de admitere.

Pentru toți candidații admiși, indiferent de regimul de finanțare a studiilor (atât buget, cât și cu taxă), este necesară plata unei taxe de înmatriculare în cuantum de 200 lei, iar candidații admiși pe loc cu taxă vor prezenta și dovada plății unei fracții din taxa de școlarizare, în cuantum de minimum 800 lei.

Această etapă a examenului de admitere se încheie pe data de 12 august, urmând ca pe 1 septembrie să se facă afișarea rezultatelor după încheierea contractelor.

Pe 6 septembrie va începe a doua sesiune de admitere la UVT, iar rezultatele finale vor fi afișate pe data de 28 septembrie 2022.

AUTOR: F.S.