You are currently viewing Chindia Târgoviște, foarte aproape de transferul portarul lui Mihai Eșanu, de la Dinamo București

Chindia Târgoviște, foarte aproape de transferul portarul lui Mihai Eșanu, de la Dinamo București

Chindia Târgoviște se află foarte aproape de achiziționarea portarului Mihai Eșanu, de la Dinamo București. Potrivit playsport.ro, goal-keeper-ul ar fi ajuns la un acord cu echipa dâmbovițeană. Se pare că acesta, va semna un contract valabil pe două sezoane cu formația antrenată de Adrian Mihalcea.

Mihai Eșanu așteaptă ca FRF să-l declare liber de contract pentru a putea semna cu gruparea târgovișteană. Eșanu și-a reziliat contractul cu Dinamo și a explicat într-o postare pe Instagram că și-ar fi dorit să rămână la echipă, însă situația nu ar fi depins de el.

Mulțumesc, DINAMO, pentru tot! A fost un vis devenit realitate și o onoare să joc la echipa pe care am iubit-o de mic. Au fost 9 ani cu de toate: victorii, înfrângeri, bucurii, lacrimi, momente de neuitat, accidentări. Îmi pare sincer rău pentru că, uneori, evoluțiile mele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor. Aș fi vrut să rămân și să ajut să aducem Dinamo acolo unde îi este locul, dar nu a depins de mine. Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de noi în momentele bune, dar mai ales în cele rele”a transmis Eșanu pe Instagram.

Potrivit Transfermakt.com, cota de piață a portarului de 24 de ani este 250.000 de euro. Pentru postul de titular, la Chindia, Eșanu se va bate cu Cătălin Căbuz și Dinu Moldovan.

M.I.